AJÁNLÓ
 
08:00
2013. 06. 24.
Összeválogattam pár régi bútordarabot, melyek egy kis kreatív gondolkodással és...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 06. 24.
Van kedved egy kis időutazáshoz? Ha igen, akkor gyere és nézz körül egy stílusosan...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 06. 24.
 
08:00
2013. 06. 24.
Tökéletes program ráérős hétvégékre: középkori várkastély készítése dobozkartonból,...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 06. 24.
Hogyan lett David Choe-ból a világ leggazdagabb graffiti művésze? Úgy, hogy 8 évvel ezelőtt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kukucskálj be Jessica Alba otthonába!

0 Komment
0 Reblog

Saláta lesz ebédre
Jessica két kislánya, az 5 éves Honor és 1 éves Haven társaságában főzőcskéznek a konyhában

Nem túl gyakori, hogy egy híresség beenged egy fotóst az otthonába, éppen ezért örültem, amikor megláttam, hogy egy külföldi blog nagyon klassz képeket közölt a gyönyörű Jessica Alba Beverly Hills-i házáról.

A 32 éves színésznő, akit már többször is beválasztottak a világ legszexisebb női közé, a domainehome.com fotósának mutatta meg filmproducer férjével és két kicsi lányával közös otthonát.  



Jessica és filmproducer férje, Cash Warren 2008-ban vásárolták ezt a lakást, amelyet környezettudatos módon újítottak fel és rendeztek be. Mivel a színésznő tudatosan kerüli a környezetszennyező anyagokat, ezért a festék és a bútorok kiválasztásánál is odafigyeltek rá, hogy semmi környezetet károsító dolgot ne engedjenek be az otthonukba.


Némelyik bútor kora a múlt század közepére tehető, de vannak egészen modern darabok is a lakásban - az mindenképpen látszik, hogy Jessica szeret különleges darabokra vadászni, és nem IKEA bútorokkal zsúfolta tele a lakását. "Rájöttem, hogy a tömeges gyártott bútorok kevésbé érintenek meg, mint az azok a bútorok, amelyeknek már kora van. A tény, hogy egy bútornak története, sőt, saját élete van, teljesen elbűvöl" - nyilatkozta a 32 éves hollywoodi színésznő.